Kohti sovinnollista
maailmaa, nopeita ja
laadukkaita
lakipalveluita.

Lawely on uudenlainen lakipalvelu, joka tuo juridiikan eri osa-alueiden
juristien ja muiden asiantuntijoiden neuvot mailin ja puhelimen
välityksellä kaikkien saataville.
Miksi?

Haluamme madaltaa kynnystä käyttää juristia. Juridiset ongelmat mielletään monimutkaisiksi ja vaikeiksi – ja sitä ne usein ovatkin. Me Lawelylla teemme juridisten asioiden hoitamisesta sinulle mutkatonta ja helppoa.Toimintamme taustalla on ajatus siitä, että maailmassa tulisi sopia enemmän ja riidellä vähemmän. Haluamme olla aina askeleen edellä ja pitää lakipalvelut yhteiskunnan yleisen kehityksen rattaissa.

Miten?

Asiakkaanamme voit kysyä juristilta neuvoja niin paljon kuin haluat, kiinteällä kuukausihinnalla. Otamme asiasi käsittelyyn heti, emmekä silloin, kun juristin kalenteriin sopii. Hoidamme puolestasi myös kaikki laajemmat juridista konsultaatiota vaativat toimeksiannot.

Koska haluamme tehdä juridisten asioiden hoitamisesta helppoa, toimme kaikkien juridiikan osa-alueiden ammattilaiset saman katon alle.

Toimintamme perustuu laajaan juristien ja muiden asiantuntijoiden verkostoon. Etsimme asiakkaidemme puolesta heidän ongelmaansa parhaiten sopivan, ammattitaitoisen juristin. Me huolehdimme siitä, että asiasi tulee hoidetuksi.Toimintamme perusarvoja ovat rohkeus ja avoimuus, ketteryys sekä halu uudistaa.

Kysy lisää palvelustamme numerosta 0400985299.
Tule asiakkaaksi
Uusi tapa hoitaa lakiasiat 29,90 €/kk.
Lakiasiaintoimisto Lawely Oy  • Hollantilaisentie 36 A 00330 Helsinki • Tietosuojaseloste